СИЁСИЙ МАДАНИЯТНИНГ КАСБИЙ КОМПЕТЕНЦИЯЛАР РИВОЖИДАГИ ЎРНИ - Шухрат ИГАМОВ (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2025)
мақолада сиёсий маданият тушунчасига илмий қарашлар таҳлил этилгани ҳолда сиёсий маданиятнинг давлат хизматчиси касбий ва ижтимоий фаолиятидаги ўрнига баҳо берилган. Унда сиёсат ва маданият тушунчаларининг ўзаро мутаносиблиги ва мазкур тушунча ва билимга эга шахснинг жамиятда ўз ўрнига эга бўлишидаги аҳамияти кўрсатиб берилган.