ULUG` SHO`R KO’LNING REKRATSION SALOHIYATINI BAHOLASH VA TURIZMNI RIVOJLANTIRISHNING USTUVOR YO‘NALISHLARI - G'aniyeva , Shaxnoza (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2025)
Ushbu maqolada Xorazm viloyati Yangiariq tumanida joylashgan Sho`rko`l ko`lining turizm salohiyatini oshirish va sayyohlar oqimini ko`paytirish bo`yicha yo`l yo`riqlar ko`rsatilgan.