NO‘XAT O‘SIMLIGI BO‘YICHA OLIB BORILGAN ILMIY IZLANISHLAR - Z.B.Alloberganova; G.U.Rustamova; G.O.Yaxshimuradova (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2025)
Ushbu maqolada O’zbekistonda no‘xat o‘simligi bo‘yicha olib borilgan ilmiy izlanishlar yoritilgan bo’lib, no‘xatning ekish muddatlari, seleksion ishlarga jalb qilinganligi, zamburug’li kasalliklari borasida olib borilgan ilmiy ishlarning tahlillari keltirilgan.