Tayanch-harakat apparatining yosh xususiyatlari va gigiyenasi - Nabiyeva Gulxayo,; Maxamatova Gulizro,; Mamasidiqova Barbo,; Axmedov Fazliddin Yusupovich, (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2026)
Ushbu tezisda tayanch-harakat apparatining yosh xususiyatlari va gigiyenasi haqida ma'lumotlar berilgan