KUZGI JAVDAR YETISHTIRISH TEXNOLOGIYALARI. - Ibadullayeva Maftuna Umirbek qizi, (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2026)
Mazkur maqolada kuzgi javdar yetishtirishning zamonaviy agrotexnologiyalari, jumladan tuproqni tayyorlash, optimal ekish muddati, ekish me’yorlari, o’g’itlash va sug’orish tizimlari yoritilgan. Shuningdek, o’simlikning biologik xususiyatlari, iqlim va tuproq sharoitiga moslashuvi hamda yuqori hosildorlikka erishishda agrotexnik tadbirlarning ahamiyati tahlil qilingan.