MUSIQA MADANIYATI FANIDA DARSNINIG TARKIBIY QISMLARINI INTEGRATSIYALASHNING INNAVATSION METODLARI - Kalonova Farangiz Baxriddinovna (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2026)
Maqolada musiqa madaniyati fanida darsning tarkibiy qismlarini integratsiyalashning innovatsion metodlari tahlil qilinadi. Ushbu tadqiqotda interaktiv va raqamli ta’lim texnologiyalari, gamifikatsiya, multimediya vositalari va krossmadaniy yondashuvlar orqali darslarni samarali tashkil etish usullari ko‘rib chiqiladi. Maqolada o‘quvchilarning ijodiy faoliyati, nazariy bilimlari va amaliy ko‘nikmalarini uyg‘unlashtirish, shuningdek, darslarni integratsiyalash jarayonida zamonaviy pedagogik metodlarni qo‘llashning ahamiyati muhokama qilinadi.