RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA KICHIK BIZNES RIVOJLANISHINING ASOSIY OMILLAR - Rayimova Feruza Nodirbek qizi; Gafurova Dilobar Karamatovna (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyot sharoitida kichik biznesning rivojlanishiga ta’sir qiluvchi omillar tahlil qilingan. Xususan, raqamli infratuzilma, elektron to‘lovlar tizimi, onlayn marketing va davlat tomonidan qo‘llab-quvvatlash dasturlarining samaradorligi yoritilgan. Tadqiqot natijalariga ko‘ra, raqamlashtirish kichik biznesning raqobatbardoshligini sezilarli darajada oshirishi aniqlangan.