“Darsdan tashqari mashg‘ulotlarda o‘quvchilarning zamonaviy va innovatsion kompetensiyalarini rivojlantirish” - Djabbarova Nargiza Bakitovna (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2025)
Annotatsiya: Maqolada maktablarda darsdan tashqari mashg‘ulotlar orqali o‘quvchilarning zamonaviy va innovatsion kompetensiyalarini rivojlantirish masalalari tahlil qilinadi. Interaktiv metodlar, loyihaviy ishlash va raqamli texnologiyalardan foydalanish orqali o‘quvchilarning ijodiy salohiyati va mustaqil fikrlash ko‘nikmalari oshirilishi mumkinligi ko‘rsatiladi.