Barkamol shaxs tarbiyasida oilaning o‘rni va roli - Abdumo‘minova Dilafruz Alibek qizi (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2025)
Mazkur maqolada barkamol shaxs tarbiyasida oilaning o‘rni va ahamiyati tahlil qilingan. Ota-onaning shaxsiy namunasi, oilaviy muhit, milliy qadriyatlar va ijtimoiy mas’uliyatning bola rivojiga ta’siri yoritilgan. Barkamol shaxsni tarbiyalashda oila – eng muhim maktab ekanligi asoslab berilgan.