Maktabgacha ta’lim tarbiyachilarini modulli o‘qitish texnalogiyalari asosida kasbiy kompetentligni takomillashtirish - Ziyoyeva Dilrabo (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tarbiyachilarini modulli o‘qitish texnalogiyalari asosida kasbiy kompetentligni takomillashtirish masalalari xususida ma’lumotlar o‘rin olgan. Bundan tashqari modulli ta’lim texnologiyasi, kasbiy kompetentsiyaning mazmuni ham keltirilgan.