SHAXSLARARO MUNOSABATLARNING PSIXOLOGIK OMILLARI - Botirov Nodir Normuminovich (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2025)
Tezisda shaxslararo munosabatlarning shakllanishi va rivojlanishiga ta’sir etuvchi psixologik omillar ilmiy nazariyalar va tadqiqotlar asosida tahlil qilingan. Asosiy psixologik omillarning o‘zaro bog‘liqligi va shaxslararo munosabatlar sifatini yaxshilashdagi ahamiyati ta’kidlangan. Shu bilan birga, psixologik omillarni chuqur o‘rganish va rivojlantirish samarali ijtimoiy va kasbiy aloqalarni yaratishda muhim ahamiyatga ega ekanligi ko‘rsatilgan.