Tariyx ilimine baylanıslı terminlerdiń leksika-semantikalıq hám affiksaciya usılı arqalı jasalıwı - Tursınbaev , Amangeldi (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2025)
Bu maqolada tarix ilmiga oid termilarning yasalishi va uning anglatilish masalasini tahlil qildik. Shuningdek maqolada leksika-semantik va affiksaciya uslubida yasalgan terminlarning óziga hos xuxusiyatlari haqida malumotlar berildi.