Tayanch-harakat apparatining yosh xususiyatlari va gigiyenasi - Nabiyeva Gulxayo; Maxamatova Gulizro; Mamasidiqova Barbo; Axmedov Fazliddin Yusupovich (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2026)
Ushbu tezisda tayanch-harakat apparatining yosh xususiyatlari va gigiyenasi haqida ma'lumotlar berilgan