FISKAL MARKAZLASHTIRISH VA NOMARKAZLASHTIRISH TAMOYILLARI HAMDA ULARNING HUDUDLAR DARAJASIDAGI MOLIYAVIY RESURSLARGA TA’SIRI. - Imanova Umida Baxtiyorovna (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2026)
Ushbu maqola hududlarni rivojlantirish uchun mamlakatning iqtisodiy va ijtimoiy barqarorligiga erishishning bir nechta muhim omillari hamda metodologiyasining nazariy uslublari va moliyaviy resusrlarni boshqarish turlari va vazifalari haqida yoritib berilgan.