UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA 5–7-SINFLARDA TASVIRIY SAN’AT FANINI RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ORQALI O‘QITISH: INNOVATSION METODLAR - Xamidova Dildora Muhiddin qizi (O‘RTA OSIYODA IJTIMOIY VA GUMANITAR TADQIQOTLAR, 2025)
Anatatsiya: Maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarining 5–7-sinf o‘quvchilari uchun tasviriy san’at fanini raqamli texnologiyalar yordamida o‘qitishning innovatsion metodik yo‘llari tahlil qilinadi. Raqamli vositalardan foydalangan holda interaktiv darslarni tashkil etish, o‘quvchilarning ijodiy va amaliy ko‘nikmalarini rivojlantirish, shuningdek, individual yondashuvni qo‘llash yo‘llari ko‘rib chiqilgan. Maqola zamonaviy pedagogik texnologiyalarning samarali qo‘llanilishiga e’tibor qaratadi.