“Oliy ta’limda jismoniy madaniyat o‘qituvchilarining pedagogik kompetensiyalarini rivojlantirishda interaktiv va masofaviy ta’lim texnologiyalari” - Musayev Otabek Qudratovich, (O‘RTA OSIYODA IJTIMOIY VA GUMANITAR TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola oliy ta’lim muassasalarida jismoniy madaniyat o‘qituvchilarining pedagogik kompetensiyalarini rivojlantirishda interaktiv va masofaviy ta’lim texnologiyalarining samaradorligini o‘rganadi. Tadqiqot kompetensiyaviy yondashuv va raqamli vositalar orqali o‘qituvchilarning nazariy bilimlarini amaliy ko‘nikmalar bilan uyg‘unlashtirishga qaratilgan. Maqolada interaktiv mashg‘ulotlar, masofaviy platformalar va pedagogik texnologiyalarni qo‘llash orqali o‘qituvchilarning professional salohiyatini oshirish strategiyalari muhokama qilinadi.