O‘quvchilarda Grafik Ko‘nikmalarni Rivojlantirishda Interfaol Ta’lim Usullarining Pedagogik Asoslari - Ataullayeva E’zoza Mansur qizi (O‘RTA OSIYODA IJTIMOIY VA GUMANITAR TADQIQOTLAR, 2025)
Anatatsiya: Ushbu maqolada o‘quvchilarda grafik ko‘nikmalarni rivojlantirishda interfaol ta’lim usullarining pedagogik asoslari tahlil qilingan. Maqolada interfaol metodlar, amaliy mashg‘ulotlar va bosqichma-bosqich yondashuvlar orqali o‘quvchilarning chizmachilikdagi texnik va ijodiy salohiyatini oshirish yo‘llari ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, darslarda motivatsiya, diqqatni jamlash va vizual tafakkur rivojini ta’minlashdagi pedagogik imkoniyatlar yoritilgan.