JINOYAT HUQUQIDA QILMISHNING JINOIYLIGINI ISTISNO QILADIGAN HOLATLAR TUSHUNCHASI, TURLARI VA ULARNING AHAMIYATI. - SUBANOV Olimjon Suyarkul o‘g‘li (O‘RTA OSIYODA IJTIMOIY VA GUMANITAR TADQIQOTLAR, 2025)
Mazkur maqolada jinoyat huquqi nazariyasida muhim o‘rin tutuvchi qilmishning jinoiyligini istisno qiladigan holatlar institutining mazmuni, huquqiy va amaliy ahamiyatini tahlil qilishga bag‘ishlangan.