YOSH HARBIY XIZMATCHI OFITSERLARNING MULOQOT MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI HAMDA UNING RIVOJLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR - Matyakubov Elyor Rajapovich (O‘RTA OSIYODA IJTIMOIY VA GUMANITAR TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada harbiy muhitda muloqot madaniyatining ahamiyati va yosh harbiy ofitserlarning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari o‘rganilgan. Shuningdek maqolada NATO va Rossiya armiyalarining yosh ofitserlarning muloqot madaniyatini rivojlantirish bo‘yicha tajribalari tahlil qilingan.