UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA 5–7-SINFLARDA TASVIRIY SAN’AT FANINI RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ORQALI O‘QITISH: ZAMONAVIY METODIK YONDASHUVLAR - Xamidova Dildora Muhiddin qizi (O‘RTA OSIYODA IJTIMOIY VA GUMANITAR TADQIQOTLAR, 2025)
Anatatsiya: Maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarining 5–7-sinf o‘quvchilari uchun tasviriy san’at fanini raqamli texnologiyalar yordamida o‘qitishning zamonaviy metodik yo‘llari tahlil qilinadi. Interaktiv darslarni tashkil etish, o‘quvchilarning ijodiy va amaliy ko‘nikmalarini rivojlantirish, shuningdek individual yondashuvni ta’minlash yo‘llari ko‘rib chiqilgan. Maqola zamonaviy pedagogik texnologiyalarning samarali qo‘llanilishiga e’tibor qaratadi.