Raqamli texnologiyalar orqali chizmachilik darslarini samarali tashkil etish usullari - Raximova Gulsanam Hazrat qizi (O‘RTA OSIYODA IJTIMOIY VA GUMANITAR TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada raqamli texnologiyalar yordamida chizmachilik darslarini samarali tashkil etish usullari tahlil qilinadi. Tadqiqotda o‘quvchilarning ijodiy va texnik ko‘nikmalarini rivojlantirish, darslarni interaktiv va qiziqarli qilish, virtual loyihalar va multimedia dasturlar orqali mustaqil ijodiy faoliyatni rag‘batlantirishga qaratilgan metodik yondashuvlar ko‘rib chiqiladi.