TALABALARNING KOMPOZITSION FIKRLASHINI INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR ORQALI RIVOJLANTIRISH - Jalolov Shavkat Choriyevich (O‘RTA OSIYODA IJTIMOIY VA GUMANITAR TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada san’at ta’limida talabalarning kompozitsion fikrlashini rivojlantirishda innovatsion texnologiyalarning roli tahlil qilinadi. Flipped classroom, loyiha asosidagi ta’lim, interaktiv platformalar va raqamli dizayn vositalari orqali talabalarning ijodiy salohiyatini oshirish va badiiy kompetensiyalarini shakllantirish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot Shovdirov S.A. va boshqa olimlarning ishlariga tayangan holda innovatsion texnologiyalarni qo‘llashning ilmiy asoslari keltiriladi.