TALABALARNING KOMPOZITSION FIKRLASHINI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNING SAMARADORLIGI - Jalolov Shavkat Choriyevich (O‘RTA OSIYODA IJTIMOIY VA GUMANITAR TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada san’at ta’limi jarayonida talabalarning kompozitsion fikrlashini rivojlantirishda innovatsion texnologiyalarning samaradorligi tahlil qilinadi. Flipped classroom, loyiha asosidagi ta’lim, interaktiv raqamli platformalar va virtual dizayn vositalari orqali talabalarning ijodiy salohiyati oshiriladi va badiiy kompetensiyalari shakllantiriladi. Tadqiqot Shovdirov S.A. va boshqa olimlar ishlariga tayangan holda innovatsion texnologiyalarni qo‘llashning metodik jihatlari ko‘rib chiqiladi.