OILAVIY AJRIMLAR: SABABLARI VA OQIBATLARI - Abdumo‘minova Dilafruz Alibek qizi (O‘RTA OSIYODA IJTIMOIY VA GUMANITAR TADQIQOTLAR, 2025)
Maqolada oilaviy ajrimlarning zamonaviy jamiyatdagi ko‘lamini, ularning ijtimoiy, ma’naviy va psixologik sabablari hamda bunday holatlarning shaxs, oila va jamiyat hayotiga salbiy ta’siri tahlil qilingan. Oilaviy ziddiyatlarning oldini olishda psixologik yordam, ma’naviy tarbiya va oila institutining ahamiyati yoritilgan.