BOLALARDA OVQATLANISH BUZILISHLARI: SABABLARI, OQIBATLARI VA DAVOLASH USULLARI - Barchinoy Obidova (O‘RTA OSIYODA IJTIMOIY VA GUMANITAR TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarda uchraydigan ovqatlanish buzilishlari, ularning kelib chiqish sabablari, salbiy oqibatlari va davolash usullari haqida batafsil ma'lumotlar keltirilgan. Bolalar ovqatlanishining normallari, patologik holatlar tahlili, diagnostika usullari va kompleks davolash yondashuvlari, shuningdek, O'zbekiston sharoitida muammoning dolzarbligi va yechimlari muhokama qilinadi.