Ingliz Tilini Kasbiy Maqsadlar Uchun O‘qitish: Nofilologik Yo‘nalishdagi Talabalar Tajribasida - Karimova , Aziza (O‘RTA OSIYODA IJTIMOIY VA GUMANITAR TADQIQOTLAR, 2025)
Mazkur maqola nofilologik ta’lim yo‘nalishlarida tahsil olayotgan talabalar uchun chet tilini o‘qitishning dolzarbligini, bu jarayonda yuzaga kelayotgan muammolarni va ularni bartaraf etishning samarali yondashuvlarini tahlil qiladi. Ingliz tilining xalqaro miqyosdagi kasbiy muloqotdagi o‘rni, oliy ta’limda chet tilini o‘rgatishning metodik asoslari, shuningdek, zamonaviy ta’lim standartlariga mos ravishda til ko‘nikmalarini shakllantirish zaruriyati asoslab beriladi.