UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA 5–7-SINFLARDA TASVIRIY SAN’AT FANINI RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR YORDAMIDA O‘QITISH: METODIK VA PEDAGOGIK YONDASHUVLAR - Xamidova Dildora Muhiddin qizi (НАУЧНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ И ИННОВАЦИИ, 2025)
Anatatsiya: Maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarining 5–7-sinf o‘quvchilari uchun tasviriy san’at fanini raqamli texnologiyalar yordamida o‘qitishning metodik va pedagogik jihatlari tahlil qilinadi. Interaktiv darslarni tashkil etish, o‘quvchilarning ijodiy va amaliy ko‘nikmalarini rivojlantirish, shuningdek, individual yondashuvni ta’minlash yo‘llari ko‘rib chiqilgan. Maqola zamonaviy pedagogik texnologiyalarning dars jarayonida samarali qo‘llanilishiga e’tibor qaratadi.