Bolalarga bering dunyoni… - Abdumo‘minova Dilafruz Alibek qizi (НАУЧНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ И ИННОВАЦИИ, 2025)
Ushbu maqolada bolalarning shaxs sifatida shakllanish jarayoni, ularni mehr, e’tibor va ijobiy muhit orqali tarbiyalashning ahamiyati yoritilgan. Maktabgacha yoshdagi bolalar uchun ruhiy, ma’naviy va intellektual rivojlanish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Bolalarga “dunyo berish” g‘oyasi orqali ularni sevgi, bilim va qadriyatlar bilan tarbiyalash zarurligi asoslanadi.