SUV RESURSLARINI MUHOFAZA QILISH VA ULARDAN OQILONA FOYDALANISH - Abdurashidova Shabbona (НАУЧНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ И ИННОВАЦИИ, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasida suv resurslarining ahamiyati, ularni muhofaza qilish zarurati hamda suvdan oqilona foydalanish yo‘llari yoritilgan. Suv tanqisligi muammosi, uni keltirib chiqaruvchi omillar va mavjud yechimlar ilmiy-amaliy asosda tahlil qilingan.