UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA 5–7-SINFLARDA TASVIRIY SAN’AT FANINI RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ORQALI O‘QITISH: INNOVATIV YONDASHUVLAR - Xamidova Dildora Muhiddin qizi (НАУЧНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ И ИННОВАЦИИ, 2025)
Anatatsiya: Maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarining 5–7-sinf o‘quvchilari uchun tasviriy san’at fanini raqamli texnologiyalar yordamida o‘qitishning innovativ metodik yo‘llari tahlil qilinadi. Darslarni interaktiv tarzda tashkil etish, o‘quvchilarning ijodiy va amaliy ko‘nikmalarini rivojlantirish hamda individual yondashuvni ta’minlash usullari ko‘rib chiqilgan. Maqola zamonaviy pedagogik texnologiyalarning samarali qo‘llanilishiga e’tibor qaratadi.