Zamonaviy tasviriy san’at ta’limida interdisciplinar yondashuvlar va innovatsion metodlar - Kamolova E’zoza Iskandar qizi (НАУЧНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ И ИННОВАЦИИ, 2025)
ANNOTATSIYA: Maqolada tasviriy san’at ta’limida interdisciplinar yondashuvlarning pedagogik ahamiyati va innovatsion metodlarning o‘quv jarayoniga ta’siri tahlil qilinadi. Shovdirov S. A. va boshqa zamonaviy tadqiqotchilar ishlariga tayangan holda, maqolada o‘quvchilarning ijodiy kompetensiyalarini rivojlantirishda fanlararo integratsiya va innovatsion pedagogik texnologiyalarni qo‘llashning samarali usullari ko‘rsatildi.