Maktabgacha taʼlim tashkilotidagi agressiv bolalar bilan ishlash va ularni sog‘lomlashtirish - Abdumo‘minova Dilafruz Alibek qizi (НАУЧНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ И ИННОВАЦИИ, 2025)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida uchraydigan agressiv bolalar bilan ishlashning psixologik va pedagogik jihatlari yoritilgan. Agressivlikning sabablari, ularning oilaviy va ijtimoiy omillari, shuningdek, bunday bolalarni sog‘lomlashtirish yo‘llari — terapiya, trening, o‘yin va kommunikativ metodlar asosida tahlil qilingan.