KUTUBXONA FAOLIYATINING TARG‘IBOTIDA IJTIMOIY TARMOQLARNING SAMARASI - Abdullaeva Nurjamal Maxsudovna (НАУЧНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ И ИННОВАЦИИ, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kutubxona faoliyatini targ‘ib qilishda ijtimoiy tarmoqlarning samarasi tahlil qilinadi. Zamonaviy kutubxonalar nafaqat an’anaviy marketing usullaridan foydalanadi, balki Facebook, Instagram, Telegram, YouTube kabi ijtimoiy platformalar orqali foydalanuvchilarga axborot yetkazadi, tadbirlarni e’lon qiladi va xizmatlaridan foydalanishni rag‘batlantiradi. Maqolada ijtimoiy tarmoqlar orqali kutubxona xizmatlarini targ‘ib qilish strategiyalari, foydalanuvchi faolligini oshirish usullari va marketing samaradorligini baholash masalalari yoritilgan.