ВИРУСЛИ ГЕПАТИТ ВА ЖИГАРНИНГ СУРУНКАЛИ КАСАЛЛИКЛАРИДА ОВҚАТЛАНИШ - Матёқубова О.У., Отажанов Ш.З., Садуллаев С.Э. (KLINIK TADQIQOTLAR VA INNOVATSION TIBBIYOT, 2025)
Ушбу мақолада вирусли гепатит ва жигарнинг сурункали касалликлари билан оғриган беморларда касаллик даврини ҳисобга олиб овқатланиш тўғрисида маълумот берилган.