ICHKI ISHLAR ORGANLARINI XALQCHIL PROFESSIONAL TUZILMAGA AYLANTIRISHDA INSON HUQUQLARINI TA’MINLASH MASALALARI. - SUBANOV Olimjon Suyarkul o‘g‘li (ILMIY YANGILIKLAR VA INTELLEKTUAL TADQIQOTLAR, 2025)
Mazkur maqolada Ichki ishlar organlarini xalqchil professional tuzilmaga aylantirishda inson huquqlarini ta’minlash masalalari yoritilgan.