Modern Bino Ichki Interyerini Loyihalashda Kreativ va Estetik Yondashuvlar - Raxmonova E’zoza Zoir qizi (ILMIY YANGILIKLAR VA INTELLEKTUAL TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bino ichki interyerini loyihalash jarayonida kreativ va estetik yondashuvlarni qo‘llash usullari tahlil qilinadi. Maqolada rang, shakl, tekstura, yorug‘lik va dekorativ elementlar orqali makonning vizual va hissiy qiyofasini shakllantirish strategiyalari yoritiladi. Shu bilan birga, maqola interyer loyihasida o‘quvchilarda ijodiy fikrlash, estetik did va milliy hamda zamonaviy bezak elementlarini uyg‘unlashtirish ko‘nikmalarini rivojlantirishning pedagogik asoslarini ko‘rsatadi.