UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA CHIZMACHILIK DARSLARIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING INNOVATSION USULLARI - Raximova Gulsanam Hazrat qizi (ILMIY YANGILIKLAR VA INTELLEKTUAL TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarining chizmachilik darslarida raqamli texnologiyalardan foydalanishning innovatsion usullari tahlil qilinadi. Tadqiqotda o‘quvchilarning ijodiy va texnik ko‘nikmalarini rivojlantirish, darslarni interaktiv va samarali tashkil etish, shuningdek, virtual loyihalar va raqamli dasturlar orqali o‘quvchilarning mustaqil ijodiy faoliyatini rag‘batlantirishga qaratilgan metodik yondashuvlar ko‘rsatib o‘tiladi.