O‘ZBEKISTON TURIZMINI RIVOJLANTIRISH STRATEGIYALARI VA BOSQICHLARI - Muhsina Joʻraboyeva (ILMIY YANGILIKLAR VA INTELLEKTUAL TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida turizmni rivojlantirishning asosiy strategiyalari, ularning amalga oshirilish bosqichlari va natijalari tahlil etiladi. Shuningdek, milliy turizm siyosatining ustuvor yo‘nalishlari, hududiy rivojlanish dasturlari, turizm tarmoqlarida investitsion va innovatsion yondashuvlar, xalqaro tajriba bilan uyg‘unlashtirilgan islohotlar yoritiladi.