BOLALAR SANʼAT TAʼLIMIDA OTA-ONALAR BILAN HAMKORLIKNING SAMARADORLIGI - Abdurayimov Faxriddin Muxammadali o‘g‘li (ILMIY YANGILIKLAR VA INTELLEKTUAL TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada bolalar sanʼat taʼlimi jarayonida ota-onalar bilan hamkorlikning ahamiyati va samaradorligi tahlil qilinadi. Farzandlarning estetik tarbiyasi, ijodiy salohiyatini rivojlantirish, sanʼatga bo‘lgan qiziqishini kuchaytirishda oila va taʼlim muassasasi o‘rtasidagi uzviy aloqaning o‘rni yoritiladi. Maqolada ota-onalar ishtirokida tashkil etilgan musiqiy, badiiy va madaniy tadbirlarning bolalar rivojlanishiga ta’siri, shuningdek, samarali hamkorlik usullari haqida fikr yuritiladi.