ЎЗБЕКИСТОНДА ОИЛАВИЙ ТАДБИРКОРЛИКНИ ДАВЛАТ СИЁСАТИ ДАРАЖАСИГА КЎТАРИЛИШИНИНГ ИЖТИМОИЙ ЖИҲАТЛАРИ - Абдураҳимова , Шириной; Қозоқов , Собиржон (ILMIY YANGILIKLAR VA INTELLEKTUAL TADQIQOTLAR, 2025)
Мақолада мустақиллик йилларида мамлакатимиздаги оилавий тадбиркорлик фаолиятининг вужудга келиш сабаблари ўрганилган. Муаллиф мамлакатимиздаги бозор иқтисодиёти шароитида оилавий тадбиркорлик фаолиятига давлат томонидан яратиб берилаётган имкониятлар ва улардан фойдаланишни таҳлил қилган. Шунингдек, бозор муносабатлари шароитида оилавий тадбиркорликни афзалликлари тадқиқ этилган.