MAXSUS PEDAGOGIKADA ZAMONAVIY YONDASHUVLAR - Iminjonova Moxichexra Alimardon qizi (ILMIY YANGILIKLAR VA INTELLEKTUAL TADQIQOTLAR, 2025)
Mazkur maqolada maxsus pedagogika sohasida qo‘llanilayotgan zamonaviy yondashuvlar tahlil qilingan. Jumladan, inklyuziv ta’lim, individual va multisensorli yondashuvlar, axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining roli hamda psixologik-pedagogik hamkorlikning ahamiyati yoritilgan.