SUD-BIOLOGIYA EKSPERTIZASINING NAZARIY ASOSLARI - Hamidova Yulduz Ruslanovna (ILMIY YANGILIKLAR VA INTELLEKTUAL TADQIQOTLAR, 2025)
Sud-biologiya ekspertizasi — bu biologik dalillarni tahlil qilish va ularni sud jarayonlarida ishlatish uchun mo'ljallangan ilmiy va amaliy tadqiqot uslubidir. Ushbu maqolada sud-biologiya ekspertizasining ahamiyati, uning metodologik asoslari, qo'llaniladigan texnologiyalar va natijalariga tahlil o'tkazilgan. Maqola shuningdek, sud-biologiya ekspertizasining jinoyatni ochishdagi roli va uning kelajakdagi rivojlanish yo'nalishlarini ham ko'rib chiqadi.