TASVIRIY SAN’AT TA’LIMIDA XALQ AMALIY SAN’ATI NAMUNALARIDAN FOYDALANISHNING METODIK ASOSLARI - Raxmonova Mahliyo Zoir qizi (ILMIY YANGILIKLAR VA INTELLEKTUAL TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tasviriy san’at darslarida xalq amaliy san’ati namunalarini qo‘llashning metodik jihatlari tahlil qilinadi. O‘quvchilarda estetik didni rivojlantirish, ijodiy fikrlashni shakllantirish va milliy madaniyatni chuqurroq anglash imkoniyatlarini yaratish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Maqolada shuningdek, zamonaviy pedagogik texnologiyalar bilan xalq san’ati namunalarini integratsiyalash strategiyalari taqdim etiladi.