O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI QONUNCHILIGIDA MA’MURIY HUQUQBUZARLIK VA JAVOBGARLIKNING HUQUQIY ASOSLARI. - SUBANOV Olimjon Suyarkul o‘g‘li (ILMIY YANGILIKLAR VA INTELLEKTUAL TADQIQOTLAR, 2025)
Mazkur maqolada ma’muriy javobgarlikning huquqiy (normativ) asosi va ma’muriy huquqbuzarlik elementi, shuningdek, uning obyekt, subjekt, objektiv va subyektiv tomonlari batafsil tahlil qilinadi.