Xorazm vohasi sharoitida Rubia tinctorium L o‘simligini yetishtirish texnologiyasi va agrotexnik tadbirlari. - Yo‘ldashova , Joziba (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Mazkur maqolada Xorazm vohasi sharoitida bo‘yoqdor ro‘yan (Rubia tinctorium L.) o‘simligini yetishtirish texnologiyasi hamda muhim agrotexnik tadbirlari va sanoatda qoʻllanilishi haqida maʼlumotlar beriladi.