CHARACTERISTICS OF ORGANIZING SPORTS AND HEALTH TOURISM FOR VARIOUS STAGES OF THE POPULATION IN UZBEKISTAN - Jurabaev Abdukarim Mamatkulovich (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Ушбу мақола мазмунида, аҳолининг турли қатламларида ички спорт-соғломлаштириш туризмни турлари, шаклланиши ва ривожланишида муҳим аҳамиятга эга бўлган мос табиий географик жойлар, спорт-соғломлаштириш туризми машғулотларини ўтказиш бўйича методик кўрсатма ва амалий тавсиялар берилган.