Tasviriy san’at ta’limida raqamli texnologiyalardan foydalanishning pedagogik imkoniyatlari - Kamolova E’zoza Iskandar qizi (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada tasviriy san’at ta’limida raqamli texnologiyalarning qo‘llanilishi, ularning pedagogik, estetik va ijodiy jihatlari tahlil etiladi. Raqamli texnologiyalar san’atni o‘rganishda yangi imkoniyatlar yaratadi, o‘quvchilarning motivatsiyasini oshiradi hamda ularni zamonaviy kreativ muhitda faol ishtirok etishga tayyorlaydi. Shovdirov S. A. va boshqa tadqiqotchilarning ilmiy ishlari asosida raqamli san’at vositalarining o‘quv jarayonidagi ahamiyati, o‘qituvchining texnologik kompetensiyasi hamda innovatsion ta’lim muhiti yaratish yo‘llari yoritiladi.