FUQAROLIK HUQUQINING NAZARIY VA METODOLOGIK ASOSLARI, INSTITUTSIONAL TUZILISHI HAMDA HUQUQIY TARTIBGA SOLINISHI. - SUBANOV Olimjon Suyarkul o‘g‘li (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Annotasiya. Mazkur maqolada fuqarolik huquqining nazariy-huquqiy asoslari, uning predmeti, metodi hamda huquqiy institutlari tizimini chuqur tahlil etilgan.