STARTAP LOYIHALARINING O‘ZBEKISTON IQTISODIYOTIDAGI O‘RNI - Jamoliddinov, Temur (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Maqolada startap loyihalarining mazmun-mohiyati va ularning O‘zbekiston iqtisodiy rivojlanishidagi o‘rni tahlil qilinadi. Startaplarning kichik biznes va innovatsion iqtisodiyotdagi o‘rni, mamlakatimizda startap ekotizimining shakllanish jarayonlari, davlat tomonidan qo‘llab-quvvatlash choralari hamda xalqaro tajriba asosida istiqboldagi yo‘nalishlar yoritilgan.