TA‘LIM-TARBIYA JARAYONIDA KOMPYUTER IMKONIYATLARIDAN FOYDALANISH - Berdiyorova Shoira Axmadjonovna (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta‘lim-tarbiya jarayonida kompyuter imkoniyatlaridan foydalanishda innovatsion texnologiyalarning ahamiyati, istiqbollari hamda mavjud muammolar va ularni hal etish yo‘llari muhokama qilinadi. Mediata‘lim vositalari orqali innovatsion ta‘lim uslublarini rivojlantirish, bo‘lajak kadrlarda medisavodxonlikni shakllantirish usullari va amaliy tatbiqi tahlil qilinadi.